Welcome Portal
Optimaliseer de gast ervaring

Pas het uiterlijk van de welcome portal aan uw gasten om zo u bedrijfsidentiteit te tonen

Geef een super eenvoudige toegang voor uw klanten, een welkomstpagina met met uw eigen identiteit leidt uw gebruikers naar het internet. Pas elk aspect van uw gast-WiFi aan en bied een warme aangepaste on-site ervaring. Onze Welcome Portal beheer  is zo ontworpen dat iedereen wijzigingen in de portal kan aanbrengen zonder vaardigheden op het gebied van webontwikkeling.


De welkomstportal heeft drie hoofdgebieden: introductiepagina, centrale welcome portal en aangepaste apps

Marketing van uw locatie met uw merkidentiteit bevordert uw bedrijf. Nu gebruiken klanten mobiele apparaten, reizen en werken ze over de hele wereld. Elke dag verhogen ze hun hotspot gebruik en dat betekent goede zakelijke vooruitzichten voor een slimme hotspot-eigenaar. HSNM biedt u een volledig geïntegreerd platform voor het maken en beheren van uw aangepaste inlogpagina's. De behoeften van elke klant zijn anders en er is gewoon geen 'one-size-fits-all'.

De introductiepagina. De kracht om te verbazen


Intro-pagina is de eerste pagina die uw gebruikers zien wanneer ze verbinding maken met het WiFi-netwerk en interactief zijn voordat toegang tot internet wordt verleend.

Wat biedt het?

De introductiepagina kan worden aangepast om video's, YouTube-video's, aangepaste afbeeldingen, advertenties en enquêtes weer te geven. Het serveren van video's van een lokale webserver bespaart bandbreedte!

De weergave van de pagina wordt aangepast aan de grootte van het scherm of het nu telefoon, tablet of een computer is.