Social Login. Eén klik verbinding


Social login is de functie die mensen graag gebruiken en nu kunnen bezoekers verbinding maken met internet via een van hun favoriete sociale netwerken

De meeste gebruikers willen hun social media gegevens graag delen in ruil voor een snelle login. Met social login via HSNM Hotspot Manager is dit mogelijk. U creëert u een betrouwbare WiFi-toegang en uw bezoekers maken verbinding met het internet via een van hun favoriete sociale netwerken.  

Odoo + afbeelding en tekst

Leef sociaal en blijf verbonden

De bekende sociale netwerken liggen binnen handbereik: Facebook, Google, Twitter, Instagram, LinkedIn, Amazon, of aangepaste authenticatiesystemen die gebruikmaken van OAuth of OpenID.

Nodig gebruikers uit om op 'Vind ik leuk' of 'Volgen' te klikken. Uw merk verschijnt op de startpagina van de sociale media  van uw gasten. Dit is een zeer effectieve en kostenefficiënte manier om reclame te maken voor uw locatie en service.

Odoo + afbeelding en tekst

LDAP-verificatie

HSNM biedt de voordelen van Microsoft Active Directory (LDAP) -verificatie. Steeds meer scholen, hogescholen, universiteiten zien het als een geweldige kans om meer leerlingen te bereiken en de beveiliging te verbeteren bij authenticatie. Het biedt grote bedrijven, banken en overheidsinstellingen het voordeel om het management van de werknemers te centraliseren.

Odoo + afbeelding en tekst

OAuth en OpenID-verificatie

De behoefte van elke locatie is anders en het belangrijkste voordeel van deze architectuur is om flexibiliteit te geven aan elke social login-implementatie die OAuth of OpenID gebruikt.