Avertenties en bannersVerander uw WiFi in business. Betrek de massa en genereer inkomsten met je wifi

Klanten willen gratis betrouwbare WiFi om verbinding te maken met hun vrienden of familie, online te winkelen of om op afstand te werken. HSNM biedt nieuwe mogelijkheden voor het genereren van WiFi-inkomsten. Adverteer voor miljoenen mensen en laat uw bedrijf groeien met advertenties op verschillende apparaten.

Odoo + afbeelding en tekst

Voordelen van de advertentie-module


Adverteer aanbiedingen of promoot andere bedrijven op de apparaten van uw klanten. Met advertenties kunt u gasten betoveren met dramatische paginagrote advertenties of video's en een reeks advertentie-indelingen, waaronder banners, video's en pop-ups. Advertenties worden naadloos weergegeven op verschillende apparaten, zijn volledig responsief en zichtbaar op alle schermformaten. 

De advertenties worden professioneel en met impact getoond. Implementeer een breed scala aan advertentie-opties om uw winstpotentieel te maximaliseren, waaronder meerdere banners, interstitials op volledig scherm en videoclips in verschillende campagnes. 

Advertentie campagnes


Advertenties lopen naadloos over verschillende apparaten, volledig responsief en zichtbaar op alle schermformaten. Advertenties maken het beheer van alle advertenties en planning mogelijk.

Roterende banners

Zorgen voor eenvoudige integratie en naadloze levering van advertenties die er geweldig uitzien en zorgen voor maximale impact. Implementeer een breed scala aan advertentie-opties om uw winstpotentieel te maximaliseren, waaronder meerdere banners, interstitials op volledig scherm en videoclips in verschillende campagnes die naadloos worden uitgevoerd.